Участници

Лиляна Павлова народен представител от парламентарната група на ГЕРБ

Лиляна Павлова Дата на раждане: 06 декември 1977 Професия: Икономист Народен представител в 42-то Народно събрание. Министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на Бойко Борисов (2011 - 2013 г.).

Раду Бойтан инвестиционен директор, Revetas Capital

Раду Бойтан

Тодор Брешков председател на съвета на директорите,Фонд за недвижими имоти България

Тодор Брешков

Лъчезар Тодоров управител, Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Лъчезар Тодоров е изп. директор на „Тера Тур Сервиз” ЕООД от 2001 г. Дружеството концентрира интересите си в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България. Последната инвестиция на компанията е РИУ „Правец Ризо..

повече

Юлиян Михов директор бизнес развитие, EY Bulgaria

Юлиян Михов Юлиян Михов e директор "Бизнес развитие" в Ърнст и Янг България ЕООД. Има повече от 17 години опит като правен и данъчен консултант в България, Холандия и Великобритания, включително в областта на спортното право, маркетинг и мениджмънт. През периода август 2003- 2005 е член на Съвета..

повече

Никола Кедов старши мениджър, ръководител сектор "Недвижими имоти", KPMG Bulgaria

Никола Кедов

Антония Маврова старши адвокат, Wolf Theiss

Антония Маврова Антония Маврова е старши адвокат в Wolf Theiss с повече от петнадесет години опит. В практиката си тя се фокусира върху структуриране на инвестиции в недвижими имоти, консултирайки разработването, придобиването, продажбата и финансирането на различни видове активи (офис сгради, търговски центрове..

повече

Михаела Лашова управляващ партньор, FORTON

Михаела Лашова Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг,част от най-голямата финансова институция в България - UniCredit. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиен..

повече

Ивета Андреева Мениджър продажби, PLH Invest

Ивета Андреева Ивета Андреева е магистър по „Икономика на строителството“ от Икономически университет - Варна. Започва работа в "Планекс" през 2004 г. като консултант по продажби, а от 2007 г. е началник на отдел „Продажби“ в "Пи Ел Ейч Инвест" ООД..

повече

Румен Величков регионален търговски директор България/Албания, Lindner Immobilien management

Румен Величков Румен Величков има повече от тринадесет години опит в областта с недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, като един от които е Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като о..

повече

Андрей Филев управляващ директор, Coreside Savills

Андрей Филев

Севдалина Василева Управител направление “Банкиране на дребно”, Alpha Bank България

Севдалина Василева Севдалина Василева e Управител на Alpha Bank България с ресор Банкиране на дребно от юли 2010 г. Член е на Изпълнителния комитет на банката. Кариерата на г-жа Василева бележи началото си през 1998 г. в Coca-Cola Hellenic, където в продължение на над 6 години заема различни ръководни позиции в..

повече

Георги Павлов изпълнителен директор, Адрес недвижими имоти

Георги Павлов Георги Павлов работи в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. като член на съвета на директорите и изпълнителен директор на AG Capital. От 2011 г. е изпълнителен директор и акционер на АДРЕС недвижими имоти.   В своя дългогодишен трудов стаж той е придобил опит и задълбочени познани..

повече

Арх. Весела Мирянова изп. директор и собственик, Артекс Инженеринг

Арх. Весела Мирянова Арх. Весела Мирянова е родена 1965 г., в гр. София, завършва строителен техникум „Христо Ботев” - специалност „Строителство и архитектура” със златен медал за отличен успех, носител е на златни медали шест поредни години от конкурсите „Национален преглед на художеств..

повече

Весела Илиева изпълнителен директор, Unique Estates

Весела Илиева Весела Илиева е опитен професионалист в областта на недвижимите имоти. Тя има над десет години стаж в бранша, пет от които на топмениджърска позиция в Ей Джи Кепитъл. Притежава отлични умения за преговори и разбира в детайли луксозния пазар на недвижими имоти. Весела Илиева получава образование..

повече

Арх. Атанас Панов съосновател, LP Group

Арх. Атанас Панов Арх. Атанас Панов е роден в София през 1956 г. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство в София през 1981 г. През същата година започва работа в архитектурно студио Софпроект, с ръководител арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски. Работи и в архитектурно бюро към Комитета на к..

повече

Татяна Емилова мениджър жилищни имоти, Colliers International

Татяна Емилова Татяна Емилова се присъединява в Colliers през 2007 г. като Мениджър отдел „Жилищни имоти”. Значителният й опит в сферата на недвижимите имоти, иновативният подход в предлагането и усъвършенстването на услугите на компанията в сферата на жилищните имоти, професионализма и личните й ка..

повече

Венета Кръстева управляващ партньор, Градът Медиа Груп

Венета Кръстева Венета Кръстева е автор на концепцията и управляващ партньор на Градът Медиа Груп - медийна платформа, предоставяща решения за информационните и маркетинг нуждите на своите клиенти в сферите регионално и градско развитие, инвестиционни проекти, архитектура, строителство, стратегическа инфраструкт..

повече

Даниела Бойчева мениджър „Ключови клиенти“, Офиси и индустриални площи, Colliers International

Даниела Бойчева За повече от 10 години опит в Colliers, Даниела е създава и развива отношения с фирми от различни индустрии. Тя има опит в представляването на компании като Vmware (разширяване на 6 700 кв м), Telus International (CallPoint New Europe) (преместване 2500 m2 и колокация 2400 m2), Louis Dreyfus (нов..

повече

Владимир Гюрджиев мениджър Индустриални и логистични площи Forton/Ексклузивен консултант на East Ring Logistic Park

Владимир Гюрджиев Преди да се присъедини към Фортън, Владимир Гюрджиев работи две години като Търговски директор в „Берс“ АД - 3PL оператор специализиран в цялостното B2B логистично обслужване. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собствено..

повече

Александър Гебов председател на съвета на директорите , Industrial Park Sofia East

Александър Гебов Александър Гебов e управител на Паладин Пропърти Дивелъпмънт - компания,  специализирана в управлението на инвестиции в недвижими имоти, ръководеща много високостойностни инвестиционни проекти, сред които Индустриален парк София изток. Гебов е магистър по строително инженерство. Има диплома ..

повече

Явор Костов мениджър „Капиталови пазари”, Forton

Явор Костов Явор Костов се присъединява към Фортън през 2013 след като е заемал редица управленски позиции в местни и международни инвестиционни компании. Той притежава 6 години професионален опит в инвестициите в недвижими имоти. Явор работи в сътрудничество с някои от водещите лизингови и финансови компани..

повече

Иглика Йорданова изпълнителен директор, Colliers International

Иглика Йорданова Иглика Йорданова е изпълнителен директор в Colliers International. В компанията е от 2002 г. Екипът й предоставя консултантски услуги, касаещи концептуално развитие на търговски центрове, директен маркетинг, продажба и отдаване на търговски площи под наем. В началото на 2013 г. тя поема поз..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен Директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е Румънка и идва в България пр..

повече

Мартин Драгоев инвестиционен мениджър, Galaxy Investment Group

Мартин Драгоев Мартин Драгоев – Инвестиционен мениджър в Галакси Инвестмънт Груп. Завършил е УНСС, специалност Застраховане през 2007г. Успешно е преминал трите нива на CFA Program. От 2008 до 2012г. е Ръководител „Бизнес банкиране“ в Пиреос Банк, Пловдив, където акумулира значителен о..

повече

Станимира Пашова мениджър „Офис площи”, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова е  мениджър „Офис площи” в консултантската компания в сферата на бизнес имотите Forton. Преди това Пашова е била национален мениджър в Забар Мениджмънт ЕООД, където, заедно с екипа си, управлява над 12 инвестиционни проекта с общ бюджет над 25 млн. евро. Преди ..

повече

Верка Петкова мениджър „Офис и индустриални площи”, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова е мениджър  Офис площи в Colliers International. Tя има повече от седем години опит в сферата на недвижимите имоти. Верка Петкова се присъединява към Colliers през 2005 година и  участва в редица проекти на жилищния и офисния пазар. Верка Петкова е завършила „Ико..

повече

Олга Стоичкова търговскимениджър, Sofia Airport Center

Олга Стоичкова От април тази година Олга Стоичкова е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center. Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими ..

повече

Тодор Кавръков пропърти мениджър, Trade Center Europe

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има над 8 годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна п..

повече

Антон Славчев управител активи, Serdika offices

Антон Славчев Антон Славчев е експерт в областта на корпоративните недвижими имоти. От 2006 до 2010 той оглавява отдела за офисни площи на Colliers в България а след 2010 и отдела за индустриални площи. През 2012 година създава Slavtchev Consulting – фирма специализирана в консултации, и управление на ак..

повече

Златен спонсор:

Със съдействието на: